Kumpuranta

Päärakennuksessa, joka on kaikkien alueella olevien jäsenten käytössä, on tupa, sauna ja iso veranta.
Tuvassa on avotakka, puuhella, sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, radio ja tv. Astioita löytyy jonkin verran (lautasia, ruokailuvälineitä, kattiloita, paistinpannuja ym). Pihassa on grillikatos. Ulkokäymälä. Useampi vene löytyy rannasta sekä pelastusliivejä päärakennuksessa. Alue on sähköistetty. Oma kaivo löytyy kolmosmökin vierestä (vesi juomakelpoista).
Osaston vapaa-ajanpaikka sijaitsee Kumpusenlammen rannalla. Osasto on ollut mukana pitämässä huolta lammen kalakannasta. Siikaa,ahventa, haukea, madetta ja rapuja on saatu saaliiksi ym. Osastolla on katiskoja, joilla voi kalastaa. Samoin löytyy valmiiksi maksettuja verkonmerkkejä mutta verkot pitää olla itsellä. Muista huolehtia, että olen voimassa oleva kalastuskortti. Veneilyyn on kahdet aikuisten ja kahdet lasten turvaliivit päämökissä.
Vapaa-ajanviettopaikallamme on hyvät mahdollisuudet
- kalastukseen (verkot, katiska, onginta sekä pilkki)
- marjastukseen ja sienestykseen
- kuntoiluun (lenkkeily,soutu uinti)
- grillaukseen
- saunomiseen
- oleiluun
Majoitukseen voi vuokrata oman pikku mökin, joita on kolme. Mökkien varustukseen kuuluu vuoteet 3-4:lle, peitot, tyynyt. Liinavaatteet jokaisen huolehdittava itse. Joka mökissä on jääkaappi ja sähkölämmitys.
Alueelle voi tulla myös asuntoautolla tai -vaunulla sekä telttailemaan.
Tarkemmat hinnastot varauksia hoitavalta (2021 Hannu Ukskoski) sekä tilinumerot viitteineen.
Sauna remontin jälkeen.
Pihakalusteita kunnostettu.

 Osaston Mäntyharjun vapaa-ajanviettopaikka.

 

Tarkoitettu osaston jäsenten (perheen) käyttöön.

Meillä ei ole talonmiestä, vaan jokainen huolehtii siivouksesta, polttopuiden viennistä saunalle ja tupaan valmiiksi seuraaville kävijöille.

Avaimia saa Hyrylästä, Jokelasta ja Hyvinkäältä.

Ilmenneistä vioista ja puutteista voi ilmoittaa mökkitoimikunnan vetäjälle Ossille 0400-794682, puheenjohtajalle Riitalle 040-7424051 ja  Hannulle 040-5544214.

Huolehdithan lähtiessäsi roskat ison tien viereiseen roskikseen EI GRILLIKATOKSEN.

Lauteet suojauksen jälkeen